Denik.cz 19.06.2024 08:00 Budou to už dva roky, co se Thea ocitla na vozíku. Bezpečnostní pás jí po nárazu auta do můstku způsobil těžká zranění. Přesekl jí střeva, zlomil páteř a poškodil míchu. Jak se žije mladé dívce na invalidním vozíku, sdílí na instagramovém účtu Thea a táta. Tento účet založil Luboš Kreč, který chtěl dceru povzbudit a inspirovat ostatní tím, že i s vozíkem je možné žít plnohodnotný život. Ve společném rozhovoru vzpomínají na první dny v nemocnici, diskutují o tom, zda je Kladno dostatečně bezbariérové a co by se mohlo zlepšit. Hovoří také o tom, kolik času tráví na Instagramu, proč se občas hádají, jaké má Thea přání a čím by se chtěla stát.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.