ParlamentniListy.cz 19.06.2024 21:21 Prezident Miloš Zeman dal svou poslední knihu Spiknutí autora Radima Panenky a Luboše Procházky slovenskému premiérovi Robertu Ficovi, jenž se zotavuje po atentátu. „Až se s ním setkám a zeptám se ho, jestli si tuto knihu přečetl – a času teď má dost – tak to bude zajímavé srovnání dvou typů atentátů, z nichž ten první, na Slovensku, byl přirozený, lidský a takříkajíc humánní. A byl spáchán básníkem a spisovatelem zvícím 71 let a ten druhý byl tak trošku podraz, a dobrá zpráva, která by nás všechny měla těšit, zní, že ten podraz nakonec nevyšel,“ poznamenal na autogramiádě knihy, která se uskutečnila dnes v Paláci knih Luxor. A kterou navštívil i nečekaný host.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.