ParlamentniListy.cz 20.06.2024 16:50 Ve Zlínském kraji se dějí velké věci. Shodou okolností ve stejnou chvíli, kdy premiér Petr Fiala oznámil, že do tohoto regionu zamíří historicky největší zahraniční investice v novodobých dějinách České republiky, oznámil bývalý rektor tamní Univerzity Tomáše Bati Vladimír Sedlařík, že vstupuje do politiky. Pod hlavičkou nového nestranického uskupení chce kraji pomoci nejen se školstvím, ale také právě se strategickým rozvojem, čerpáním dotací či větším akcentem na kybernetickou či enviromentální bezpečnost.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.