Denik.cz 21.06.2024 15:00 Vědci možná našli vodítko k vyřešení jedné z největších záhad v dějinách letectví. Už je to deset let, co se ztratil Boeing 777 společnosti Malaysia Airlines s 239 lidmi na palubě. Pilot zničehonic přestal komunikovat s leteckými dispečery a doteď se neobjasnilo proč. Nenašlo se ani samotné letadlo. Nyní však odborníci zachytili podmořské zvukové signály, které by mohly záhadu letu MH370 objasnit. Experti z anglické Cardiffské univerzity doufají, že se jim na základě dat z hydrofonu povede letadlo lokalizovat a poté zjistit, co se osudného dne stalo.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.