ParlamentniListy.cz 23.06.2024 23:50 Ministr školství Mikuláš Bek se brání spekulacím, že si v rámci novely zákona o vysokých školách pro sebe chystá „trafiku“ v čele akreditační agentury. „O pozici usilovat nebudu,“ slibuje. Pochopení od lidí na sociálních sítích se však ministrovi ani tak nedostává a mnozí mu připomínají jeho předchozí komunikaci a kauzy, které se s jeho působením ve vládě a Senátu pojí. „Nechápu, že vás někdo podezříval, že byste takovou funkci vůbec chtěl! Vždyť k ní nenáleží ani byt, ani maják…,“ strefují se komentující do Beka.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.