Denik.cz 24.06.2024 01:31 Prezident Petr Pavel pokračuje v návštěvách jednotlivých krajů a jako spoluorganizátor u toho nechybí ani Deník. V další společné debatě s občany, tentokrát v Karlových Varech, přišla na řadu i třaskavá témata. Kromě čistě regionálních záležitostí, jako jsou dopravní obslužnost Karlovarského kraje, možnosti místního studia nebo limity zdejšího turistického ruchu, se účastníci debaty ptali také na hodnocení jednotlivých kroků vlády. Podle prezidenta je velkou zásluhou koaličních stran, že dokážou najít shodu a vystupovat klidně i přesto, že se jedná o pět různých politických celků. Nešetřil ale ani kritikou. Vládě by doporučil, aby zlepšila svoji komunikaci směrem k občanům, zkritizoval i přístup vlády ke spravování státního rozpočtu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.