ParlamentniListy.cz 25.06.2024 09:40 Ministra vnitra Víta Rakušana, milovníka teatrálních vystoupení, vyhrožování občanům a přemýšlení, jak jim ještě více „zavřít hubu“, nemůže premiér Petr Fiala ani za nic vyhodit, protože bez jeho „korporativního“ spolku STAN by se vláda ihned zhroutila. Nový vládní koordinátor strategické komunikace Otakar Foltýn si zase vůbec neuvědomuje, co plácá. „Už jen čekám, až mezi kolaborující a užitečné idioty Ruska zahrne také prezidenta Petra Pavla, papeže, předsedy vlád a prezidenty velké části EU. On a Rakušan jsou, jak se zdá, už úplně mimo mísu. A kadí si do vlastních kalhot,“ říká pro ParlamentníListy.cz publicista Václav Vlk, signatář Charty 77.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.