Denik.cz 25.06.2024 12:53 Ucpaná kanalizace, informace o konečné ceně až na konci roku nebo preventivně zamčené kontejnery, to všechno provází novinku ve svozu komunálního odpadu, kterou před několika měsíci zavedli ve Vyšším Brodě. Jak už Deník informoval, před tím, než se vyklopí do vozu, se každá nádoba zvlášť zváží a občané platí za odpad podle váhy. Zatímco představitelé města si pochvalují, jak se novinka osvědčila, reakce obyvatel Vyššího Brodu jsou různé. Někdo systém také chválí, jiní by raději zůstali u starého systému. A vznikají dokonce i nečekané problémy, vzniklé ze snahy systém obejít.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.