ParlamentniListy.cz 25.06.2024 14:20 Spolupráce se složkami IZS je v mezisezónní době jednou z činností, která Horské záchranáře zaměstnává naplno. „Pátrání je součástí činností Horské služby od jejího založení. Současnost pátracích akcí je spojena s využitím moderních technologií v rámci organizace akce, sběru dat, vytvoření rychlého přehledu o situaci a terénu. Samotné pátrání ale zůstává stále závislé na zkušenostech a odhodlání záchranářů, policistů a dalších osob, které se pohybují v terénu a přispívají svými zkušenostmi,“ okomentoval zapojení HS ČR do pátrání a důležitost spolupráce složek IZS ústřední náčelník HS ČR o.p.s., René Mašín.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.