Denik.cz 25.06.2024 17:50 Švýcarsko se od pátku potýká s důsledky extrémního počasí. Kvůli přívalovým dešťům a bouřkám byla některá města na jihovýchodě země pod vodou. Změklý povrch horských hřebenů způsobil sesuvy půdy, které zničily několik domů. Pátrací týmy od víkendu hledaly čtyři lidi, přičemž jednoho muže nalezly mrtvého a jeho sestru se jim podařilo zachránit. Přeživší popsala děsivé momenty předtím, než ji ze zatopeného domu zachránil vrtulník. Dvě další pohřešované osoby z nejvíce postižené vesnice Lostallo pátrací týmy stále hledají. Podle místních médií jsou napáchané škody obrovské.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.