E15.cz - Technologie a média 25.06.2024 20:10  Jeho profesní dráha jako by odrážela zrání celého videoherního odvětví, ze kterého se stal byznys svou velikostí a popularitou srovnatelný s tím filmovým. Martin Frývaldský prošel manažerskými pozicemi v Pentě nebo logistice, pomáhal také řídit investice Zdeňku Bakalovi, posledních jedenáct let ale šéfuje pražskému hernímu studiu Warhorse Studios. To teď dokončuje druhý díl úspěšné středověké akční hry Kingdom Come: Deliverance, jež zaujala kromě realisticky zpracovaných šermířských soubojů i příběhem zasazeným do českých zemí. Ani zkušenosti s tvorbou jedničky však nezaručily snadný vývoj pokračování Kingdom Come, které má vyjít ještě letos. „Z hlediska našeho projektu se dostala umělá inteligence do nápomocného stavu až příliš pozdě,“ přibližuje některé výzvy Frývaldský v rozhovoru pro e15.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.