ParlamentniListy.cz 27.06.2024 07:10 Rada hl. m. Prahy schválila zkrácení ochranné aktivační lhůty při nákupu jízdenky pomocí mobilní aplikace PID Lítačka ze 2 na 1 minutu. Změna nastane od 1. července 2024. Důvodem ochranné lhůty je zabránit snadnému zneužití tohoto způsobu placení jízdného v MHD a vlacích v souvislosti s kontrolou pomocí revizorů a průvodčích. Na druhou stranu je stávající dvouminutová lhůta uživatelsky nekomfortní například pro ty, kteří si kupují jízdenku až těsně před příjezdem vozidla na zastávku. Cestující jsou přitom povinni mít platnou mobilní jízdenku již pří nástupu do vozidla MHD nebo do přepravního prostoru metra.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.