E15.cz - Technologie a média 27.06.2024 12:02  Zastavení výroby a provoz ve zvláštním režimu preventivní insolvence, kdy je podnik stále pod kontrolou vlastníka, byly jen prodlužováním agonie. Představenstvo podalo k ostravskému soudu návrh na insolvenční řízení, v němž vyčíslilo splatné závazky na pět miliard korun, což nejspíše nebude všechno, protože Liberty neuznává dluh vůči svému bývalému dodavateli energie, firmě Tameh. Ta však během pár hodin přistoupila na soudu k insolvenčnímu řízení a uplatnila pohledávku přesahující dvě miliardy korun. O tom, že jde o pohledávku zřejmě dost reálnou, asi nelze pochybovat.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.