ParlamentniListy.cz 28.06.2024 07:21 Současný amerických prezident Joe Biden a exprezident Donald Trump se utkali v první společné debatě před letošními americkými prezidentskými volbami. „Po celém světě už nejsme respektováni,“ vpálil během debaty Bidenovi Trump a vinil jej za stav ekonomiky, migraci či za válku na Ukrajině. „Pokaždé, když k nám přijede Zelenskyj, tak odejde s 60 miliony dolarů, je nejlepší obchodník na světě,“ zmínil také s tím, že konflikt na Ukrajině musí skončit. Biden naopak Trumpovi vyčítal vysoké zadlužení během covidové krize či mu připomenul některé aféry. „Máte morálku pouliční kočky," zaznělo od něj směrem k Trumpovi. Během debaty také na chvíli „zamrzl“.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.