ParlamentniListy.cz 28.06.2024 21:40 Rada Evropské unie se na čtvrtečním jednání shodla na jménech na nejvyšších postech Evropské unie. Staronovou šéfkou Evropské komise by se měla stát Ursula von der Leyenová, předsedou Evropské rady Portugalec Antonio Costa a šéfkou unijní diplomacie by měla být Estonka Kaja Kallasová. „Jsem si jist, že navržení lídři EU budou naslouchat zájmům Česka,“ uvedl premiér Petr Fiala, který všechna tři jména podpořil. Lídři také schválili strategický program EU na příštích pět let a podepsali bezpečnostní dohodu s Ukrajinou.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.