Svět Androida 30.06.2024 02:10 Garmin pečuje o své chytré hodinky drobnými aktualizacemi s funkcemi Podle zahraničního serveru bychom se mohli dočkat nových sportovních vychytávek Potěšit mají zejména běžce a plavce, mnohé detaily však ještě zůstávají pod pokličkou Sportovní hodinky od Garminu jsou neustále vylepšovány drobnými aktualizacemi, aby svým uživatelům poskytovaly ještě lepší funkce pro podporu jejich sportovního života. Podle Celý článek si můžete přečíst na Hned se bude líp běhat a plavat. Hodinky Garmin prý čeká nálož nových funkcí

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.