eXtra krása 01.07.2024 12:40 Léto je ideální příležitostí k tomu, předvést celému světu svou pedikúru. K tomu vám samozřejmě nejlépe poslouží sandály. Jaké modely budou letos trefou do černého? Birkenstock jsou stále populární Málokdy se stává, že trendem se stane obuv, která je zdravotní a miluji ji jak seniorky, tak mladé dívky. Výjimku ovšem tvoří boty Birkenstock. Žabky, nazouvačky i sandály od této značky budou i letošní léto k vidění v ulicích, na zahrádkách restaurací i na plážích. Nemáte-li ještě svůj pár, co nejrychleji to napravte. Vaše nohy se v těchto botách totiž skutečně budou cítit jako v pokojíčku. Klasické žabky nesmí v létě chybět Ani klasické žabky letos nezmizí ze scény. To se potvrdilo například i na módní přehlídce Chanel či Burberry. Jsou praktické, pohodlné a dají se obout do města i k moři. Elegantní sandály na palec Nemůžete nosit žabky, protože vám jsou nepohodlné? Vyměňte je za jejich sofitikovanější a elegantnější varintu, kterou jsou sandály s odděleným palcem. O nich se také hovoří jako o horkém trendu letošního léta. Zapomeňte přes prázdniny na platformy a vyměňte je za sandály s rovnou podrážkou a odděleným prostorem na palec. Pantofle a sandály s ozdobami Pamatujete si na doby, kdy jsme všichni nosili na nohou náramky a prsteny nám zdobily také prsty u nohou? Šperky a nohy patří k sobě. Ovšem letos tento trend pojměte trochu jinak: místo náramků a prstenů vsaďte na zdobené boty. Zlaté a stříbrné prvky na pantoflích a sandálích jsou tou pravou třešničkou na dortu pro váš letní outfit. Sandály na podpatku s plnou špičkou Některé druhy obuvi, například sandály na podpatku s plnou špičkou, nikdy zcela nevyjdou z módy. Ženy, které sáhnou po lakované variantě v pastelovém odstínu, budou v letních ulicích k nepřehlédnutí. Díky tomu, že tento typ sandálů má malý podpatek, můžete si je bez obav obléct také... Čtěte více Příspěvek Jaké jsou trendy sandály léta 2024? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.