E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 02.07.2024 05:42  Ačkoli mnozí experti varují před návratem Donalda Trumpa do Bílého domu a v médiích se často spekuluje, že by republikánský exprezident mohl v případě svého znovuzvolení zastavit vojenskou pomoc Ukrajině nebo rovnou vyvést Spojené státy ze Severoatlantické aliance, Trumpův někdejší zahraničněpolitický poradce Miles Yu to popírá. Podle něj je i v americkém zájmu, aby konflikt na Ukrajině skončil co nejdříve porážkou Ruska. Za největší nebezpečí pro svobodný svět však pokládá Čínu. „Čínský režim se podobá Adolfu Hitlerovi, chce zničit současný světový řád,“ tvrdí Yu v exkluzivním rozhovoru s e15.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.