ParlamentniListy.cz 02.07.2024 14:10 V poslední době přibývá varování před brzkým růstem cen energií a také doporučení, aby si odběratelé ceny zafixovali. „To já bych doporučil zachovat si svobodu volby a co největší flexibilitu. Pro hledání nejlepšího dodavatele na zimu je léto ideálním časem. Zjistíte, že i stávající dodavatel, který s vámi dlouho nekomunikoval a považoval vás za jisté ‚platiče faktur‘, vám při odchodu začne nabízet neuvěřitelnou slevu, kterou by vám bez projevení věrohodného úmyslu odejít, nikdy nenabídl,“ říká pro ParlamentníListy.cz Vladimír Budinský, předseda spolku Konec uhlí – Nová energie, s tím, že by si lidé měli uvědomit svoji tržní sílu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.