E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 03.07.2024 16:00  V Paříži v těchto dnech vrcholí přípravy na největší sportovní událost roku: letní olympijské hry odstartují už 26. července. Tamní hoteliéři, dopravci nebo majitelé obchodů a restaurací ale příliš mnoho důvodů k oslavě nemají. Jak dokládají počty rezervovaných letů a hotelových pokojů, většina turistů se francouzské metropoli během konání olympiády, jež končí 11. srpna, chce obloukem vyhnout. Tuzemské cestovní kanceláře, které oslovila e15, zájezdy do Paříže v době her ani nenabízejí.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.