ParlamentniListy.cz 03.07.2024 19:50 Vůbec největší vysílání z voleb do Evropského parlamentu v historii připravil letos Český rozhlas. Přitom si počínal tak, že nikdo nezpochybnil základní znaky předvolebních pravidel, tedy absolutní objektivitu a vyváženost. Jeho generální ředitel se tak na nedávném zasedání Rady ČRo mohl dmout pýchou. Ale to jen do té doby, než radní Tomáš Kňourek poukázal na to, jak brutálně zvýhodňoval veřejnoprávní rozhlas koalici před opozicí v průběhu května, tedy bezprostředně před evropskými volbami. „Důvody, které jsou za tou účastí, mohu sdělit na příštím zasedání Rady,“ hlesl jen z míry zcela vyvedený René Zavoral

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.