ParlamentniListy.cz 06.07.2024 01:40 Po volebním debaklu konzervativců se v pátek rozhodl dosavadní premiér Spojeného království Rishi Sunak předat králi Karlu III. demisi a jen pár hodin nato již v britském premiérském křesle stanul lídr Labouristické strany Keir Starmer. Nový britský premiér, který je se stranou spojen již od svého narození, již stihl také rozdat jedny z nejdůležitějších postů a nyní se chce zaměřit na své priority. Otázkou však je, jak dopadnou. „Dal deset slibů, které měly oslovit příznivce jeho předchůdce. Jakmile se dostal k moci, všechny je zahodil, kromě posledního,“ připomíná Politico, jak dopadly Starmerovy sliby ještě před pár lety.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.