eXtra krása 06.07.2024 14:20 Jste na dovolené, trávíte víkend mimo civilizaci nebo jste zkrátka někde, kde nemáte po ruce odlakovač, ale začal se vám odlupovat lak z nehtů? Pomoci vám mohou následující věci. Co dělat, když nemáte po ruce odlakovač? Možná se to někdy v minulosti stalo i vám. Odjeli jste někam na víkend nebo i na delší dobu a doufali jste, že vaše nehty to zvládnou v pořádku. Opak se ale stal skutečností a váš lak na nehty se začal postupně odlupovat. Čím odstranit jeho zbytky, když nemáte po ruce svůj oblíbený odlakovač? Parfém Zatímco bez odlakovače se žena vydá kamkoliv, málokdy se stane, aby si s sebou nevzala svůj oblíbený parfém. Nemáte-li po ruce nic jiného, obětujte pár jeho kapek a použijte ho místo odlakovače. S parfémem zacházejte stejně jako s odlakovačem: několik kapek naneste na vatový tampon, přiložte k nehtu a v případě nutnosti jím také po nehtu přejíždějte. Alkohol Na dámském výletě s kamarádkami nemůže chybět alkohol. Popadněte ten nejsilnější, který s sebou máte a opět ho použijte místo odlakovače. Jedná se o velmi účinný způsob, jak lak z nehtů odstranit. Nevýhodou je, že nehty nebudou po alkoholu vonět tolik, jako po parfému. Dezinfekční gel na ruce Také se od období covidu-19 nevydáváte nikam mimo domov bez dezinfekčního gelu na ruce? Dobře děláte. Opět ho totiž můžete využít místo odlakovače. Účinné jsou při odstraňování laku z nehtů gely na ruce na bázi alkoholu. Než ho tedy kápnete na odličovcí tampon, přečtěte si pro jistotu jeho složení. Pasta na zuby Následující doporučení není vhodné pro ty z vás, kteří mají citlivou pokožku a trápí je suché ruce. Zubní pasta sice krásně voní, ale vaše nehty a ruce může zbytečně vysušit. Po zubní pastě při odlakování nehtů tedy sahejte až v případě, kdy nebudete mít po ruce nic vhodnějšího. Ocet a pomerančový... Čtěte více Příspěvek Jak odstranit lak z nehtů, když nemáte po ruce odlakovač? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.