Denik.cz 06.07.2024 15:21 Několikakilometrová kolona na hlavní před odbočkou na Hoštice, vlaky nacpané lidmi k prasknutí a nekonečný štrúdl pěších. A také parkoviště na loukách plná aut ze všech koutů republiky a hádky o parkovací místa, tak to teď vypadá v okolí jihočeských Hoštic. Vypukla tam velkolepá oslava 40. výročí premiéry filmu Slunce, seno, jahody. Lístky na vstup do areálu JZD, v Hošticích vyprodali kolem poledního. Návštěvníci bez předem zakoupených vstupenek se dostanou do vesnice, ale do JZD, kde se bude konat autogramiáda, už ne. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.