ParlamentniListy.cz 06.07.2024 21:21 Důležitým tématem před americkými prezidentskými volbami je bezpečnost ve světě a řešení zahraničních konfliktů, do nichž jsou USA zapojené. Zatímco na způsobu řešení těchto konfliktů se Donald Trump a Joe Biden neshodují, oba dva kandidáti shodně zmiňují důležitost udržení silného Západu a jeho obrany. Oproti jejich názorům však vyvstávají i oponentní hlasy lidí, kteří by raději volili politiku ústupků a doufají v oslabení Západu a v rozpad NATO. „To je okamžik, kdy můžeme vytvořit multipolární, mírumilovný, spolupracující svět,“ hlásá dánsko-švédský politolog a výzkumník Jan Oberg. „Nehledám Bidena ani Trumpa. Nemyslím si, že by změnili systém,“ vymezuje se vůči oběma kandidátům.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.