ParlamentniListy.cz 07.07.2024 08:00 „Nikdy jsem si nemyslela, že to řeknu, ale stydím se za to, že jsem Němka,“ říká německá teoretická fyzička Sabine Hossenfelderová po tom, co se v její zemi v poslední době děje. Na svém youtubovém kanále vysvětlila, že přestože to zvenčí nemusí být patrné, ona jako Němka cítí, že je na tom její země „vážně špatně“. Ostuda německých železnic, pomalý internet či problémy německé energetiky dle ní mají společný zárodek. A nejhorší pak dle ní je směr, kterým Německo spěje po vypnutí svých jaderných elektráren. „Vážně chcete pro budoucnost celé země spoléhat na možnost, že do 10 let vznikne dosud neexistující část ekonomiky?“ nestačí se divit rozhodnutím německé vlády.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.