ParlamentniListy.cz 08.07.2024 08:50 „Téměř nikde na světě není vláda tak nenáviděná jako u nás. Nikoho vhodnějšího si opozice přát nemůže,“ soudí sociolog a pedagog Petr Hampl. Výsledek české opozice je pro něj katastrofální. „Všimněte si, že když se mluví o spojování, jde o spojování uvnitř malé komunity radikálů. Nikdo se nesnaží hledat společnou řeč s normální většinovou veřejností,” tvrdí. Naději vidí v Andreji Babišovi. A vidí plán na udržení Fialy a jeho vlády i po volbách: S pomocí Hradu, Ústavního soudu a malé skupiny veřejnosti.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.