Denik.cz 11.07.2024 00:00 /FOTO, VIDEO/ Popadané stromy přes silnice, říčka Černá a Svinenský potok na 3. povodňovém stupni, zastavený provoz na letišti kvůli blesku, rozsáhlé výpadky proudu hlavně na Krumlovsku, Budějovicku a Jindřichohradecku, stojící vlaky nebo přívalovým deštěm zatopená výpadovka na České Budějovice v Českém Krumlově. A také přes dvě stovky hasičských výjezdů po celém kraji jen za první dvě hodiny. Podle mluvčí hasičů pásmo bouřek, které se prohnalo jihem Čech, nejvíc pocítilo právě Krumlovsko a hlavně Lipensko. Podívejte se, jaké následky měla bouřka se silným přívalovým deštěm pro řidiče.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.