E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 11.07.2024 08:51  U mět číst, psát a počítat. Klasická gramotnost je něco, co se ve vyspělém světě přestalo měřit, protože číslo je technicky tak blízké stu procent, že nedává smysl uvádět nic jiného než 99,9  procenta. Nebylo to tak úplně vždycky, ještě když se narodila babička mé babičky, tedy žena, o které si často povídám se svou babičkou, protože ji znala, uměl číst, psát a počítat na světě jen každý šestý. Dnes to umí devět lidí z deseti, a to přes to, že se během té doby populace světa skoro zesedminásobila.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.