E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 11.07.2024 14:13  Spojení vůdce hnutí ANO Andreje Babiše s maďarským premiérem Viktorem Orbánem, francouzskou političkou Marine Le Penovou nebo se šéfem nizozemské krajně pravicové Strany pro svobodu Geertem Wildersem už je pro některé Babišovy souputníky příliš. Založení nové evropské frakce Patrioti pro Evropu, kde má hnutí ANO hrát jednu z vůdčích rolí, už rozzlobilo například nového europoslance Jaroslava Bžocha. Babiše ale kvůli tomu opouští další výrazná figura, publicista a šéf správní rady „aňáckého“ think-tanku Institut pro politiku a společnost Jan Macháček.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.