Denik.cz 11.07.2024 19:50 Nižší sklizeň obilí i řepky, než bývá zvykem, a hlavně velký průšvih pro ovocnáře. Takové jsou vyhlídky zemědělců do letošních začínajících žní. Důvodem je nejen nižší hektarový výnos, ale i zmenšení plochy, na níž své plodiny pěstují. „Pěstební plocha je nejmenší od počátku sledování před více než sto lety,“ uvedla vedoucí oddělení statistiky zemědělství a lesnictví Českého statistického úřadu Renata Vodičková. Přesto podle ní Česko v produkci základních obilovin dlouhodobě zůstává zcela soběstačné a ještě asi třetinu úrody vyváží.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.