E15.cz - Technologie a média 12.07.2024 05:40  Evropu zaplavuje stále více kokainu. Množství zabavené drogy tu mezi lety 2012 a 2022 stouplo téměř na čtyřnásobek, o rostoucí spotřebě vypovídají i nálezy v odpadních vodách. Spolu s kokainem přibývá také násilí, které prodej drogy provází. Šíří se hlavně v tradičních vstupních kokainových branách, v Belgii a Nizozemsku, které si s řešením situace nevědí rady. Naopak klesá dostupnost heroinu, jenž stojí za většinou drogových úmrtí na starém kontinentu. Jeho nedostatek by ale mohl otevřít cestu mnohem nebezpečnějším substancím, jako je fentanyl. Před krizí spojenou s touto látkou, která ve velkém kosí americké toxikomany, Evropu zatím chrání dostupnost sociálních služeb.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.