eXtra krása 12.07.2024 15:21 Léto 2024 je v plném proudu a s ním přichází i nová vlna módních trendů. Pro všechny milovníky sportovní obuvi je tu skvělá zpráva: adidas opět nezklamal a představil kolekci bot, které spojují inovativní design, komfort a styl. Pojďme se podívat na nejzajímavější modely, které nesmí chybět ve vašem letním šatníku. 1. adidas Samba OG Klasický retro model Samba OG se vrací s novou energií pro léto 2024. Tento ikonický model nabízí tradiční gumovou podešev a kožený svršek s charakteristickými třemi pruhy. Dostupný v různých barevných variantách jako černá, bílá nebo kombinace červené a modré, Samba OG jsou skvělou volbou pro každého, kdo miluje vintage šarm a jsou ideální na každodenní nošení, procházky do města či do práce. Tento model najdete i v nabídce adidas boty na eobuv.cz. 2. adidas Handball Spezial Také další novinka adidasu se nese v retro stylu. Model Handball Spezial nabízí kožený svršek s perforacemi pro lepší ventilaci a gumovou podešev pro přidanou trakci. Dostupný ve 14 různých barevných provedeních jako černá, bílá nebo odstíny modré a zelené, HANDBALL SPEZIAL je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci stylu a pohodlí. 3. adidas Adizero Takumi Pokud hledáte sportovní obuv adidas s ultimátní rychlostí a lehkostí, adidas Adizero Takumi jsou pro vás to pravé. Tyto běžecké boty jsou navrženy s důrazem na každý detail pro maximální výkon. Lehký svršek z technického materiálu, špičková podešev pro rychlou odezvu a precizní konstrukce zaručují optimální podporu a pohodlí při každém kroku. K dispozici v široké škále barev pro vaši perfektní letní běžeckou výzvu. 4. adidas Supernova Stride Running Pro každého milovníka extravagance je tu adidas Supernova Stride Running, který přináší ideální kombinaci pohodlí, podpory a výkonu. Tento model je vybaven technologií Boost v podešvi, která dodává každému kroku dynamiku. Technologie Formotion se přizpůsobuje vašemu běžeckému stylu a zvyšuje stabilitu a pohodlí. Tyto boty... Čtěte více Příspěvek Nejmódnější modely bot adidas pro léto 2024 pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.