EuroZprávy.cz 13.07.2024 01:30 Česko dnes odpoledne a večer zasáhly silné bouřky s prudkými srážkami, silným větrem a kroupami. Hasiči měli plné ruce práce, především na Vysočině, na jihu Moravy a ve středních Čechách. V Krahulčí na Jihlavsku přetekl rybník kvůli přívalovému dešti, což vedlo k zatopení sklepů, garáží a některých domů. Spadlé stromy na několika místech zastavily vlaky a zaplavené cesty omezovaly provoz. Problémy hlásí i Slovensko, kde prudká bouře strhla několik stanů a pódií na hudebním festivalu Pohoda v Trenčíně. Na místě zasahují záchranáři a hasiči a program musel být přerušen.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.