Denik.cz 14.07.2024 11:50 Pětaosmdesátých narozenin by se 14. července dožil Karel Gott, legendární zpěvák a mnohonásobný držitel ocenění Zlatý slavík. Jeho hvězdná kariéra odstartovala díky angažmá v pražském Semaforu, které mu pomohlo k prvnímu původnímu hitu z pera Jiřího Šlitra a Jiřího Suchého Oči sněhem zaváté, jenž se stal nejúspěšnější písní roku 1963. Deník přináší některé z mnoha příběhů písní, o nichž s přehledem hovoří hudební publicista, rozhlasový dramaturg a moderátor Miloš Skalka, který navíc pro Karla Gotta napsal několik textů jako třeba Pretty Woman či Láska je nádhera .

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.