ParlamentniListy.cz 14.07.2024 12:50 Republikánský kandidát na prezidenta USA Donald Trump přežil pokus o atentát na předvolebním mítinku v Butleru v Pensylvánii. Trump později informoval, že mu kulka poranila horní část pravého ucha, měl silné krvácení. Nyní je po lékařské kontrole a v pořádku. FBI na tiskové konferenci uvedla, že vyšetřovatelé zatím neznají motiv pachatele a vyzvala o pomoc veřejnost. Uvedla, že „je překvapivé“, že střelec dokázal vystřelit tolik nábojů. Střelec je mrtvý. Jeden z účastníků předvolebního mítinku byl zabit, dva účastníci jsou kriticky zraněni.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.