ParlamentniListy.cz 14.07.2024 18:30 Federální úřad pro vyšetřování identifikoval střelce, který se pokusil o atentát na Donalda Trumpa na jeho předvolebním mítinku v Butleru v Pensylvánii. Jedná se o 20letého Thomase Mathewa Crookse. Podle volebních záznamů byl registrován jako republikán, před třemi lety ale přispěl malou částkou národní skupině Progressive Turnout Project. Její náplní je mobilizovat demokraty k účasti ve volbách. Na sociální síti X se tato skupina chlubí částkou 30 milionů dolarů, mimo jiné na podporu znovuzvolení Joea Bidena.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.