E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 15.07.2024 17:00  Šokující sobotní střelba na Donalda Trumpa zastavila snahy v táboře demokratů o nahrazení Joe Bidena jiným prezidentským kandidátem. Shodují se na tom americká média i čeští odborníci na zaoceánskou politiku, které oslovila e15. „Je nemyslitelné, aby kdokoliv v Demokratické straně volal po odstoupení úřadujícího prezidenta v okamžiku, kdy řeší krizi, to by se mu ošklivě vrátilo,“ řekl stanici NBC News Bidenův spojenec, jenž si nepřál být jmenován. „Mnozí dříve věřili, že straně pomůže, když vymění kandidáta, to je ale teď zcela nemožné, aniž by to přispělo k pocitu chaosu,“ uvedl další pro agenturu Bloomberg.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.