ParlamentniListy.cz 16.07.2024 09:32 ROZJEZD ZDEŇKA ZBOŘILA Premiér Fiala tvrdí, že co se týče hojně diskutovaného návrhu Green Dealu, tak jen plní to, k čemu ho zavázali jeho předchůdci. „Jestliže tvrdí, že jeho vláda ‚plní‘ závazky svých předchůdců, měl by počítat s tím, že mu někdo bude oponovat a bude si myslet, že vláda nic takového ‚neplní‘. Dokonce i Rychetského a Fialova pětikoaliční vláda by měla uvažovat o politickém konsenzu,“ upozorňuje ale politický analytik Zdeněk Zbořil. Pokud jde o to, že vláda spoustu vlastních slibů a závazků nesplnila, Zbořil podotýká, že tento seznam je moc dlouhý na zapamatování. „Tato vláda, a zejména někteří její ministři, je nedůvěryhodná a chová se tak, že se jí dá uvěřit jen jediný společný zájem – vydržet až ke svému hořkému konci,“ soudí.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.