ParlamentniListy.cz 16.07.2024 14:30 Republikánský prezidentský kandidát Donald Trump představil svého viceprezidenta – senátora J. D. Vance . Podle všeho je to především politik, který se nezakecá a nezdráhá se používat ostré výroky. Nejen ve vztahu k ruské agresi na Ukrajině, kde podle senátora „každý člověk s mozkem musí vědět, že války končí vyjednáváním“. Je to také člověk, který tvrdě vystupuje proti nadnárodním korporacím. Podle podnikatele Arnauda Bertranda je výběr Vance na viceprezidenta skvělou zprávou pro Evropu, protože přinutí Evropany postavit se na vlastní nohy.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.