ParlamentniListy.cz 17.07.2024 14:41 VIDLÁKŮV TÝDEN Atentát na Donalda Trumpa - co se smí říkat a co ne? Blogger Daniel Serzik alias Vidlák navrhuje se zeptat vládního koordinátora strategické komunikace Foltýna. Ale ten prý to bude mít těžké vzhledem k tomu, co všechno už vyšlo v novinách. Ale vyjádřil se také k vládě, která hodlá zahájit diskuzi o Green Dealu a k Petru Fialovi, který tvrdí, že dělá to, k čemu ho předchozí vlády zavázaly. „Fiala má vlastně štěstí, že jeho odpůrci jsme my. My o něm neříkáme, že je Hitler, který si nezaslouží žít. My o něm říkáme, že je blbec, který si nezaslouží být premiér,“ prohlašuje Vidlák.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.