EuroZprávy.cz 18.07.2024 18:50 Nadcházející ročník české nejvyšší fotbalové soutěže, která ponese nově název Chance ligy, začne v pátek večer soubojem mistrovské Sparty s Pardubicemi a bude v lecčems výjimečný. Především pak v tom, že ten, kdo ligu vyhraje, bude hrát v další sezóně automaticky v Lize mistrů. Proto bude fanoušky jistě čekat ještě zajímavější boj o nejvyšší příčku, neboť vlčáků prahnoucích po milionářské soutěži je více. Mezi nimi nechybí Sparta, která hrála LM naposledy v roce 2005. Proto posiluje kádr a na Letnou vábí hráče ze zahraničí. Od nové sezóny budou v jejím dresu k vidění dánský stoper Mathias Ross a další obránce, tentokrát Španěl Imanol García z Bilbaa.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.