E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 19.07.2024 13:50  Svět se potýká s masivním výpadkem IT systémů. Souvisí s problémy operačního programu Windows a podle IT odborníků je vůbec největší v historii. Výpadek způsobuje globální problémy v letecké a železniční dopravě i dalších odvětvích. Vzlétat ani přistávat nemohou některá letadla. V Evropě problémy hlásí Německo, Španělsko, Británie či Turecko. Výpadek postihl i pražské Letiště Václava Havla. Některé odlety jsou zpožděné. Služby některých bank, telekomunikačních společností, supermarketů či médií přestaly fungovat poté, co se na pracovních počítačích po celém světě objevily takzvané modré „obrazovky smrti“. Tak se říká v případě systému Windows chybovému hlášení, které se v podobných případech zobrazí přes celou plochu obrazovky. V Česku problém kromě letiště hlásí další subjekty.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.