ParlamentniListy.cz 19.07.2024 16:21 PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA - Petr Fiala nakonec ucouvl od toho, že by schválil nějakou koncepci českého Green Dealu. Donutí ho odpor české veřejnosti s Green Dealem něco dělat? Komentátor Tomáš Vyoral si to nemyslí. „Petr Fiala coby kolaborant a lokaj nejhrubšího zrna pouze zprostředkuje a vykoná, co mu ti ze zahraničí – ať už z Bruselu, Washingtonu, Langley či Berlína – zadají. Na oko zahraje divadlo, obdobně jako to činí podobná loutka v osobě prezidenta Pavla, a pak beze zbytku splní zadání,“ míní. A vyjádřil se i k tomu, že do Prahy se chystají tzv. Azováci.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.