E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 21.07.2024 05:30  Americký fastfoodový řetězec Wendy’s, který by už příští rok mohl otevřít své první restaurace v Česku, provází nepříliš známý osobní příběh s českým přesahem. Ve slibných začátcích sítě restaurací v 70. letech totiž do její expanze zainvestoval basketbalista Boston Celtics a osminásobný vítěz NBA s československými kořeny John Havlicek. K Wendy’s se přitom dostal tak trochu šťastnou shodou okolností. Jeho děti hlídala živá předloha ikonické holčičky z loga s červenými culíky – holčička Wendy.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.