E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 21.07.2024 10:30  Dostal medaili za službu v Afghánistánu, pamětní odznak NATO a také veledůležitý úkol. Rozšířit vojenskou základnu v Čáslavi tak, aby mohla ustájit dvacet čtyři letounů páté generace F-35, které za 150 miliard korun nakoupilo ministerstvo obrany. Klíčový projekt svěřil rezort brigádnímu generálovi a zástupci velitele vzdušných sil armády Petru Hromkovi. Se svým týmem odletí do Spojených států začátkem října. Tam celý projekt rozšíření Čáslavi odstartuje jednáním se zástupci Lockheedu Martin, výrobce strojů. „Žádný jiný nákup techniky v historii armády nepodléhal takové míře utajení a zajištění bezpečnosti jako F-35. Tou měrou je úprava základny bezprecedentní,“ říká Hromek pro e15.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.