eXtra krása 22.07.2024 02:41 Kolik péče věnujete svým nehtům? Navštěvujete pravidelně svou manikérku, ale doma jim příliš času nevěnujete? Pořiďte si alespoň olej na kůžičku. Jak používat olej na kůžičku? Nemáte žádné zkušenosti s olejem na kůžičku? Obavy nejsou na místě. Na nehtovou kůžičku naneste kapku oleje a pořádně ji rozetřete a rozmasírujte po samotném nehtu i jeho okolí. Nejlepších výsledků dosáhnete tehdy, když olej aplikujete na usušené ruce a odlakované nehty. Pro pohodlnou aplikaci si můžete koupit olej na kůžičku v tužce. A proč si olej vůbec pořizovat? Toto je několik výhod, které vám jeho pravidelné používání přinese. Hydratace a posílení nehtů Trápí vás pocit suchých rukou a také okolí vašich nehtů je suché a nevyživené? Sáhněte po olejíčku na nehty, který bude vaše nehtové okolí udržovat hydratované a postará se také o to, aby vaše nehty nebyly suché a lámavé. Podpora růstu nehtů Trápí vás pomalý růst nehtů a přáli byste si, aby existoval nějaký magický elixír, který by jejich růst podpořil? Vhodným řešením a neocenitelným pomocníkem může být právě olej na kůžičku. Při pravidelném používání dokáže nehty zocelit a také podpořit jejich růst. Atraktivnější vzhled nehtů Díváte se lidem na ruce a všímáte si toho, jak se starají o své nehty? Dejte svému okolí najevo, že se o své nehty staráte a dopřáváte jim pravidelnou a zaslouženou péči. Olej na nehty a kůžičku vaše nehty zatraktivní, protože budou vyživené, lesklé a na první pohled zdravé. Dejte sbohem záděrám Záděry nejsou vůbec příjemné a dokážou být i velmi bolestivé. Dejte jim sbohem jednou provždy a z používání nehtového oleje si vytvořte rutinu. Nanášet na nehty ho můžete například během sledování televize, kdy bude mít dostatek času na vstřebání. Tím, že bude kůže okolo nehtů měkká a neustále hydratovaná, snížíte riziko vzniku záděr. Rozlučte se zarudnutím Je okolí vašich nehtů zarudlé a bolestivé?... Čtěte více Příspěvek Používáte pravidelně olej na kůžičku? Důvody, proč byste měli začít pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.