E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 22.07.2024 16:30  Úspěch, kterého dosáhl FlixBus na silnicích, by německá mateřská skupina Flix ráda zopakovala také na kolejích. FlixTrain expanduje v Německu a poohlíží se také do Česka. Budovat nového dopravce od nuly by však zabralo příliš času. Nabízí se proto přelakovat některé již zavedené značky nazeleno. Třeba žluté vlaky RegioJetu podnikatele Radima Jančury. „Byli bychom hloupí, kdybychom neměli zájem,“ říká Pavel Prouza, ředitel FlixBusu pro Česko, Slovensko a Maďarsko. V rozhovoru pro e15 popisuje také to, proč experiment s často se porouchávajícími elektrobusy přestává dávat smysl, jak bude FlixBus agresivnější s novým spoluvlastníkem v zádech a proč se budou ceny jízdenek odvíjet ne od sedmi, ale nově až od stovky cenových pater.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.