E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 23.07.2024 07:00  Posedlost Andreje Babiše vidinou návratu do funkce českého premiéra nabývá rozměrů, kvůli kterým je ochoten zničit svou ještě jakžtakž neposkvrněnou pověst na evropské scéně. Sázka na členství ve frakci Patriotů pro Evropu ve společnosti Orbánova Fideszu, rakouské FPÖ nebo francouzského Národního sdružení dostala hnutí ANO do izolace, se kterou nejspíš nepočítalo, ačkoli mělo. Lidově řečeno, Babišovi už asi Emmanuel Macron telefon nezvedne, což byla jedna z manter, jimiž nás dlouhé roky oblažoval.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.