E15.cz - Sport 26.07.2024 13:30  Česko nemá připravený ani jeden rozsáhlý průmyslový park, do kterého by mohlo lákat strategické projekty velkých investorů. Změnit to má letos vzniklá Státní investiční a rozvojová společnost . Ve spolupráci s ministerstvem průmyslu a obchodu předloží vládě do konce tohoto roku návrh nového modelu financování, který má usnadnit přípravu parků. Zároveň vybere patrně deset lokalit, na kterých by stát mohl vybudovat velké, přinejmenším stohektarové průmyslové parky. Tři až pět těch největších má vzniknout nejpozději do roku 2030, sdělil pro e15 člen představenstva SIRS a ředitel úseku developmentu David Petr.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.